Szexuális élet gyerekek után

0
2117

Ha te és a társad egy pár vagytok, a szex bármikor, bárhol megtörténhet. De amint a családod elkezd növekedni, a délutáni hancúrozás a konyhában és a meztelen vasárnapok az ágyban csak egy halvány emlékké válnak. Míg a szexuális életed meg fog változni, miután gyerekeid lesznek, nem kell megszűnnie létezni. Sőt, jobb is lehet, mint valaha. Íme néhány tipp, hogyan lehet feltölteni a szexuális élet után a gyerekek. Flört. Emlékszel, amikor először randiztál és pillangók voltak a gyomrodban minden alkalommal, amikor a párod küldött neked egy édes SMS-t? Nincs ok arra, hogy a cyber flörtölésnek véget kell vetni.

Sőt, pörgesd fel! Miután elbúcsúztál reggel, próbálj meg átlőni egy SMS-t arról, hogy milyen király volt az a búcsúcsók, vagy hogy mennyire szereted azt az inget rajta. Ha bármikor valami édesre gondolsz a férjedről, oszd meg. Esélyes, hogy követni fogja. Kérj egy nappali bébiszittert. Legyen egy bébiszitter, hogy a gyerekek a múzeum, park, akvárium, vagy bármely más kedvenc hely a nap folyamán. Amíg a gyerekek nincsenek itthon, csak élvezzétek egymást-mosogatás vagy mosogatás tilos.

Szánjon időt a reggeli szexre

Settenkedj körbe. Azokban a napokban a bébiszitter nem lehetőség, használja sunyi körül, hogy az előnyére. Adj neki egy kis szeretetet az asztal alatt reggelinél, lopj egy szenvedélyes csókot a konyhában, amikor a gyerekek nem néznek, vagy villantanak neki, amikor reggel felöltözöl. Szórakoztató és határozottan izgató. Szakíts időt a reggeli szexre. Állítsa be az ébresztést Korán néhány alkalommal minden hónapban. Annak ellenére, hogy mindketten álmosak lesztek, egy kis előjáték fel fog ébreszteni titeket. És egy kis reggeli szex után, mindketten mosollyal és pénzzel kezditek a napotokat a szex minden fantasztikus előnyével.

Osszátok meg a fantáziátokat. Ezen a ponton, van rá esély, hogy te és a párod közel álltok ahhoz, hogy egy baba ledönthessen nagyjából minden akadályt, igaz? Használd a nyitottságod, hogy beindítsd a szexuális életed. Mesélj neki a szexálmodról, vagy mondd meg neki, hogy ki akarsz próbálni egy új állást. Még ha ez olyasmi is, amit nem játszotok ki a való életben, izgató megismerni egymás titkos vágyait. A házasság utáni szex haláláról szóló viccek már régóta tartanak. Emlékszem, amikor eljegyeztük egymást, a férjem idősebb haverjainak volt néhány megjegyzése arról, hogy a szopás már a múlté. Némán nézett rám egy szemöldökkel felfelé, és szavak nélkül tette fel a kérdést. Megráztam a fejem. Nem, egy darab papír sem tompította volna a szexuális életünket.

A szex csak ritkábban fordult elő

Nem lehet és nem is volt. Aztán gyerekeink lettek. A szülés hatása mellett a testemre: a terhességi csíkok, a császármetszés szép és nagy heg, a plusz súly a hátsómban, ott volt a teljes kimerültség, hogy valóban kell vigyázni a baba. A szex csak kevesebb frekvenciával történt. Néha sürgetőbben. Olyan volt, mint a “sex light”. Kevesebb idő, kevesebb zaj, kevesebb felhalmozódás. Beírtuk az igényeinket a naptárba, amikor tudtuk, de gyakran nem tudtuk. Ezen a bizonyos éjszakán, amikor hazajöttünk egy vacsoráról a nagy családdal, elég későn értünk haza.. este 10 körül. A legidősebb fiam elaludt a kocsiban, és csendben kicseréltük, és ágyba dugtuk. Ahogy becsuktam az ajtót a baba szobájába (aki szintén mélyen aludt) azt mondtam a férjemnek, “van 10 perced?”Nevetett és azt mondta naná.

Gyorsan levetkőztünk és felugrottunk az ágyra. A férjem rajtam feküdt, és egy röpke pillanatra azt hittem, hogy pont egy szép estére időzítettük. Ekkor hallottam a fiam kis hangját, “mit csináltok?” Ez nem lehet igaz. Kedves G-d, miért nincs zár az ajtónkon? Úgy éreztem, hogy a meggyötört férjem elfojtott egy vihogást, miközben a fejét a nyakamba temette. Gyáva, azt hiszem, ezt egyedül kell elintéznem. A gyermekgondozás mind fizikailag, mind érzelmileg kimerítő tud lenni. Ha nem fosztanak meg az alvástól vagy a magánélettől, a gyerekek határozottan megfosztanak a megszakítatlan beszélgetésektől, a romantikus vacsoráktól, a hétvégéktől és a nem tervezett szextől. Most a pozitív oldala: sok párkapcsolati tanácsadó hisz abban, hogy lehet gyermeked, és szerelmi életed is.

A szerelem az, ha szerető kapcsolat van a házastárssal

Dr. Ellen Kreidman, bestseller írója van szex után gyerekek? azt mondja: “az egyik legjobb módja annak, hogy megmutassa a gyerekek a szeretet az, hogy egy szerető kapcsolatot a házastárs.”Valójában, Dr. Ellen segít a pároknak jobb szülők lenni azáltal, hogy jobb partnerek és szeretők lesznek. Nehéz sebességet váltani. Dr. Ellen szerint nehéz lehet a szülő szerepéről a szeretőre váltani. Ez az átmenet azzal kezdődik, hogy megváltoztatod, hogyan utalsz a társadra. Azt mondja a pároknak, hogy a becenevükön szólítsák egymást. Ne nevezd a házastársadat “Anyunak” vagy ” apunak.”Ez egy biztos módja annak, hogy a partnered ne érezze magát szexinek.

Természetesnek veszitek egymást. Abbahagyja, amit csinál, és mosolyogva üdvözli a házastársát, amikor hazajön a munkából, vagy folytatja a telefonálást, miközben segít a gyerekének a házi feladatban és a családi vacsorán? Dr. Ellen arra bátorítja a párokat, hogy emlékezzenek arra, milyen volt, amikor először egymásba szerettek, és egy egész napra különváltak. Üdvözöld a partnered oly módon, hogy ő vagy ő érzi magát, mint a legfontosabb személy az életedben. Öleld meg, csókold meg, és kérdezd meg a társad a napjáról. A rutinod rabja vagy. Ahelyett, hogy szeretők lennénk, az emberek gyakran válnak munkakapcsolatokká.

Amikor ez megtörténik, a párok általában rutin szex közben végzik. Bár lehet, hogy időre van szüksége, hogy egyedül legyen, amikor gyerekei lesznek, Dr. Ellen azt mondja, még mindig izgalmasabbá teheti a szexuális életét. Légy kreatív. Például, szeretkezni egy szobában, nem a hálószobában (lehetőleg, ha a gyerekek nincsenek ott). Lepje meg a barátját szexi fehérneművel, vagy hívja fel a munkahelyén, és flörtöljön vele, ahogy a gyerekek előtt tette.