Fogyni 30 nap alatt

0
2574

A siker érdekében kerülje, hogy bizonyos diéták áldozatául essenek, melyek gyors és hatékony eredményt ígérnek. Ezek a divatos diéta hagy Ön éhes, elégedetlen, ezért ragaszkodni a diéta lesz elég nehéz, nehéz. Ahhoz, hogy sikeresen lefogy, meg kell menni lassan, rendszeresen. A legjobb módja annak, hogy fogyj 30 nap alatt, a rendszeres testmozgás és az egészséges étrend kombinációja, nem feledkezve meg az ételnapló áruról.

Fontos azonban, hogy mielőtt elkezdené, kérje orvosa jóváhagyását, ez lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a képzési és diétás programok reagálnak az Ön egészségi állapotára.Az egészséges étrend és a rendszeres testmozgás kombinációja a leghatékonyabb módja a fogyásnak mindössze 30 nap alatt. A hosszú távú pozitív eredmény, itt vannak a hatékony módon lehet próbálni.

Tiszta folyadék ivása 24 órán keresztül

Általában nem vagyok az a gyors és tiszta típus, de csak tiszta folyadékot inni 24 órán át egy nagyszerű módja annak, hogy visszaállítsd a szokásaidat. Ezen kívül, egy alkalmi böjt nyilvánvalóan jót tesz neked. Ami még jobb, a gyomrod össze fog zsugorodni, és amikor elkezdesz enni, sokkal jobban fogod érezni Magad, és így kevesebbet fogsz enni.

Ma este ne egyél többet 20 óránál, holnap csak tiszta folyadékot igyál, másnap pedig egy egészséges reggelivel kezdd. Azt hiszed, nem bírsz ki egy napot evés nélkül ? De igen. Nem olyan nehéz. És valószínűleg elveszítesz egy kilót az út során, ami lehetővé teszi, hogy egy jó mentális start. Sport: az első dolog, amit minden reggel. De nem hosszú-20 perc közepes kardio elég. Jó kezdés lesz a szabadnapod, kevésbé fogsz túl későn enni, és sokkal jobb kedved lesz egész nap.

Egyél négy vagy öt mandulát 15 perccel minden étkezés előtt. Biztos vagyok benne, hogy a tudomány áll e mögött , de azt tudom, hogy mindig kevésbé vagyok éhes, így kevesebbet eszem, ha négy-öt mandulát eszem 15 perccel étkezés előtt. És egy kis egészséges zsír jót tesz neked. Igyál egy pohár vizet minden étkezés előtt. Miért? Először is, a több víz jót tesz neked.

Azonnal hagyja abba az étkezést, ha teljesnek érzi magát.

Másodszor, részben meg fogja tölteni a gyomrát, és úgy érzi, teljes gyorsabban. Hajlamosak vagyunk az ízlésünk szerint enni, ami azt jelenti, hogy túl sokat eszünk, és ez az egyik oka annak, hogy hízunk.

Szóval a következő 30 napban.Azonnal hagyja abba az evést, ha úgy érzi, tele van. Mindig. Néhány nap múlva a gyomrod alkalmazkodik az új valósághoz, az éhség érzése, amit korábban érzel,, és visszaállítod a”teljes”érzékelését. Ne egyél semmi fehéret. Fehér liszt és fehér cukor az ellenség. Ez azt jelenti, hogy az olyan élelmiszerek, mint a fehér kenyér, a sütik, a fehér tészta, a fehér rizs és a fehér burgonya nem tartoznak ide. (Ugyanez vonatkozik a” fehér zsírra”, mint a vajra és a zsírsajtra is).

Egyszerűen cserélje ki a fehéret sovány zöldségekre, gyümölcsökre és fehérjékre. Le fog fogyni néhány kiló (legalább) csak azáltal, hogy ezt az egy lépést. A tudomány ezt mondja. Győződjön meg róla, hogy minden étkezés egészséges. Könnyebb mondani, mint megtenni, igaz? Nan. Könnyű. Ez elég, hogy egy része sovány fehérje(hal, baromfi, tojásfehérje, stb) két adag zöldség vagy egy adag zöldség és egy adag gyümölcs.

Mindegyik étkezésnél kevesebbet kell enni

Ehhez tervezni kell? Persze. Szóval tervezd meg, mit fogsz holnap enni, vegyél, és készíts elő előre, ha lehetséges. Akkor, amikor itt az ideje, hogy enni, akkor nem kell eldönteni, hogy mit enni—akkor csak meg kell enni. Ne feledje, hogy a döntések diétás gyilkosok. Töröljön ki annyi döntést, amennyit csak tud. És észre sem vettük a kalóriákat , nem számoltam a kalóriákat.

Ha egészséges ételeket eszel, és nem teszel bele sok vajat, kötszert, tömést, etc.in továbbá, már tudja, hogy az élelmiszerek nem szabad enni ; nem kell kalória számítás app mondani. Keverjük össze a snack. Fogyasszon kevesebbet minden étkezésnél-és ne fogyasszon fehér ételeket-a nap bizonyos időszakaiban éhezni fog. Ettem egy protein szeletet egy délutáni nasihoz: egyszerű, kényelmes és könnyű útközben enni.

Ne felejtsük el, hogy okos, hogy snack egy adott célra. Csak azért harapdál, hogy ne tegye. Égess el 500 extra kalóriát minden nap. Jegyezd meg, hogy azt mondtam ” extra “. Ha már a képzés, ezeket a kalóriákat már figyelembe vették a napi rutin, és lefordítani a jelenlegi súlyát. Szóval több kalóriát kell elégetned.